Voor de toekomst van deze kinderen!!!

donderdag 10 februari 2011

Stap verder........






Vandaag zijn alle boeken gesorteerd en gestickerd. Naomi heeft ons hierbij geholpen zodat, wanneer de andere 7 dozen met boeken arriveren, zij dit zelf kan doen.
Bij de leesboeken hebben we 5 onderverdelingen gemaakt. Vier voor de verschillende leeftijdsgroepen en 1 voor boeken die te gebruiken zijn door de leerkrachten en waar meerdere exemplaren per boek van zijn.
Bij de informatieve boeken hebben we 6 categorieën. Natuur/dieren, gezondheid, wetenschap, woordenboeken atlassen enz, overige onderwerpen en boeken voor leerkrachten om te gebruiken bij het lesgeven.
Op het moment zijn we in het "filiaal Adawso", waar achter ons druk getimmerd wordt aan de laatste boekenkast.
Morgen worden deze geschilderd, zodat we begin volgende week de boel kunnen inruimen.
Morgen gaan we weer op pad met het vertelkastje om op deze manier weer reclame te maken voor de nieuwe biebs en natuurlijk het lezen!!!!

2 opmerkingen:

  1. Wat een werk wordt er verzet.
    Vooral ook prachtig te zien hoe de kinderen nu al genieten en te weten dat jullie "levenswerk" straks, na jullie vertrek, in goede handen zal zijn.
    Petje af!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. stapje voor stapje misschien, maar al met al hebben jullie al ongelooflijk veel goede stappen gezet. zoals lao tse zei: 'een reis van duizend mijelen begint met een enkele stap'...
    jullie laten een schat aan (voorlees)ervaring, informatie, enthousiasme, boeken na wanneer joe weer huuswaarts keert. een ervaring die jullie zelf én de mensen aldaar niet zullen vergeten...
    chapeau, dames!

    BeantwoordenVerwijderen