Voor de toekomst van deze kinderen!!!

woensdag 2 februari 2011

Kijk en geniet met ons mee!!!!







Vandaag mochten we met het vertelkastje voorlezen bij 4 groepen kinderen. Het was geweldig.Stralende kinderogen en swingende leerkrachten. Iets meegekregen van het regime op school. Te laat op school ( na 1 uur lopen) 2 stokslagen.
Daarna boeken geselecteerd en gestickerd. De foto's spreken voor zich.

4 opmerkingen:

  1. Leuke foto's en geweldig dat je al hebt voorgelezen. Volgens mij gaat dat helemaal goed komen met jullie en de bibliotheek daar.
    NB. Wij hebben trouwens ook goed werk verricht: het magazijn opgeruimd! 100 knuffels weggegooid (of toch niet?).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fantastische foto's! Wij vinden persoonlijk 2 stokslagen wat aan de magere kant. Wij zouden liever 5 stokslagen als minimum zien (Hilda stemt tegen)! Hier alles oke!

    Han, Coen en Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo dat is een overgang! van The land of plenty naar een land van weinig. Mooi werk leveren jullie daar. Ik ben er trots op dat ook onze Biblionet vlag daar waait. En verdorie nog lijfstraffen! Volgende week NO en als er een collega te laat binnenkomt ga ik dit verhaal vertellen! pas goed op jezelf daar en geniet ervan! Groeten uit een zowaar ook even zonnig Groningen

    Arend Middelveld

    BeantwoordenVerwijderen
  4. het wil nog niet echt lukken met bloggen. nog een poging. fijn dat alles goed is bij jullie. Spannend, poedelen in een open hokje met beekwater en zaklantaarn. Meiden veel succes en nog meer plezier. Groetjes
    Anneke van der wal

    BeantwoordenVerwijderen