Voor de toekomst van deze kinderen!!!

donderdag 3 februari 2011

Back to basic

Lieve mensen, vandaag een verhaal over ons dagelijks leven, morgen hopelijk verder over de bieb/voorleesactiviteiten, want die breiden zich steeds verder uit. We zijn zo langzamerhand de sensatie van Adawso!!!
Links boven , Wia bij de plaatselijke kapper om haar haar te laten wassen. Dat houdt in dat de kapster haar ogen uitkijkt op dit bosje haar en het direct insmeert met kleverige gel en het haar maar blijft kammen, gevolg we moeten het opnieuw wassen!!!
Rechtsboven, bij de plaatselijke naaister heeft Emmanuel twee jurken laten maken als dank voor alles wat jullie gedaan hebben en wij nu mogen doen.
Midden, met het water uit de beek, waar af en toe een klein visje in zwemt, doen wij de afwas en hebben we vandaag onze kleren gewassen.
Linksonder, in onze kamer hebben wij een kledingkast (2 openstaande koffers in een hoek),een keuken( 2 pannen en borden met bestek op ons betonnen vloertje),een wasmand( een plastic tasje van Esprit) en onze geweldige voorraadkast zie foto. Hoe eenvoudig kan het leven zijn.
Rechtsonder, Wia kookt ons potje in de superluxe keuken van ons gastgezin. Een houten hokje met een houtskoolvuurtje en een vuurtje van sprokkelhout. Ons menu bestaat uit diverse varianten noedels. Het is iedere avond weer smullen.
Dit verhaal komt tot stand aan onze eettafel/bureau bij het licht van 4 kaarsen, een zaklamp en een lantaarntje op batterijen.
Het onweert onwaarschijnlijk en de regen valt met bakken uit de lucht.
Verkoeling!!!!!! Wat zullen we heerlijk slapen.
Morgenvroeg om 7 uur gaan we naar Accra met de bus om allerlei apparatuur te kopen voor de biebs.

Nog even, wij zijn heel blij met alle leuke en lieve reacties op ons blog.




1 opmerking:

  1. Haha, dit is echt back to basic.
    Aan de jurken te zien zijn jullie al volkomen ingeburgerd. Geweldig.
    Enne.... je kunt altijd nog een cup a soup nemen.
    Erg leuk dat jullie dagelijks bloggen. Ook hier zijn er leuke reacties.
    Alian

    BeantwoordenVerwijderen