Voor de toekomst van deze kinderen!!!

woensdag 16 februari 2011

Filiaal Adawso klaar voor gebruik!!!!!!

Tatarata..... Filiaal Adawso is ook ingeruimd en helemaal klaar voor gebruik.
Na het voorlezen vanmorgen op een andere school in Okorase zijn we naar Adawso teruggegaan om deze bieb ook gebruiksklaar te maken. De boekenplanken, die we gisteren geschilderd hebben, zijn droog dus inruimen maar.
Dit centrum is al een tijd in gebruik en hier kunnen we goed zien wat Emmanuel doet. Kinderen opvangen, lesgeven, voorlezen, computercursus voor kinderen, het verzamelen en uitdelen van kleding en schoenen (dit krijgt hij van de KLM, Wings of Support).
Het moet even worden gezegd; Emmanuel is heel goed in het organiseren en plannen. Hij weet precies hoe hij alles wil hebben en daarbij heeft hij visie voor de toekomst.
Je hoeft hem niets te vertellen, hij regelt en loopt zijn benen uit zijn kont.
Vol bewondering zien wij dit gebeuren en weten dan ook zeker dat dit project een goede toekomst heeft. We kunnen straks met een gerust hart weg en hopelijk kunnen wij in de toekomst nog meer voor zijn stichting betekenen, want de wensen blijven!!!
Wij zijn bevorderd tot zijn pr-medewerkers. Door het voorlezen maken we in het gebied reclame voor zijn centra.






2 opmerkingen:

  1. Mam en Wil,

    Ik wil jullie voor de komende dagen nog even heel veel plezier toewensen! Want voor je het weet zit de tijd er al weer op en zul je, hoe zwaar ook, afscheid moeten nemen van de plek waar jullie bijna vier weken lang ontzettend hard hebben gewerkt en zoveel hebben beleefd en hebben meegemaakt! Op de foto's ziet het er namelijk echt SUPER uit! En toveren jullie op elk (kinder)gezicht een glimlach!!

    Dikke knuffel + kus van Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Wil en Wia,

    Wat ziet 'jullie' bibliotheek er prachtig uit! Zo kleurrijk! Past zo goed bij de kleurrijke kinderen en volwassenen uit Adawso! En wat fijn dat je nu al ziet dat het project voortgezet gaat worden.

    Groet uit Hengelo, van Els en Anneke

    BeantwoordenVerwijderen