Voor de toekomst van deze kinderen!!!

donderdag 12 augustus 2010

Geldinzamelingsactie voor Biblionefproject in Adawso (Ghana) 2

We zijn bezig om allerlei acties op te zetten binnen Biblionet Groningen, maar ook daarbuiten om geld binnen te krijgen voor ons Biblionefproject in Adawso.
Ik heb inmiddels regelmatig mailcontact met Emmanuel Nkrumah van Compassion For Humanity Foundation in Adawso. Met hem en Biblionef Nederland zijn we het project aan het voorbereiden. Astrid Pauwels, een KLM-stewardess, is namens de organisatie Wings of Support-Netherlands in Adawso op bezoek geweest. Ze heeft overleg gehad met Emmanuel en ze heeft foto’s gemaakt. Astrid bezoekt regelmatig projecten voor Biblionef om te kijken of alles goed terecht komt en ook hoe het verder gaat met de projecten. Kijk maar eens op www.wingsofsupport.org
Wanneer je als cluster of als afdeling iets wilt organiseren om geld in te zamelen voor het project in Adawso dan horen we dat graag. We helpen je graag. Of misschien heb jij of je partner relaties binnen een serviceclub waar je dit project onder de aandacht kunt brengen. We kunnen alle financiĆ«le steun erg goed gebruiken. Er is inmiddels ruim € 3600 binnen. Hartelijk dank aan diegenen die al geld gestort hebben. Maar we hebben nog veel meer nodig. Mogen we ook op jouw steun rekenen?
Al het geld komt terecht bij het Biblionefproject in Adawso. Reis- en verblijfkosten zijn voor onze eigen rekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten